Enter your keyword

Västerbotten Flyttstädning

Västerbotten Flyttstädning ägs/drivs av RenFräsch i Umeå AB. Verksamheten startades 2013. Vi är ett familjeföretag med ett antal mycket duktiga medarbetare som driver företaget på ett förtjänstfullt och professionellt sätt. Vi har låga omkostnader därför kan vi erbjuda Er professionellt städning till Sveriges lägsta priser. Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ”Valuta för pengarna”. Västerbotten Flyttstädning tänker alltid kundvänligt och därför tillkommer t.ex ingen start- eller körningsavgift.

Filosofi
Vår personal är ansvarsfull och tar sitt jobb seriöst, därför har vi nöjda kunder på våra uppdrag. Vi erbjuder er personlig service med flexibilitet. Håller hög kvalité och har ständigt ett mycket överkomligt pris.

För att du som kund ska få den kvalitet du vill, tillhandahåller du det material du själv valt. Det innebär t.ex. en välfungerande dammsugare, hink och mopp, samt särskilt rengöringsmedel på grund av t.ex. allergi eller speciella ytor.

Vi hjälper er med ansökan om RUT- och ROT-avdrag, beroende på vilka tjänster ni beställer. Avdraget är på max 50 000 kronor per år och person.

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Västerbotten Flyttstädning genomgår en internutbildning och skriver på sekretessavtal. Vi är ett företag som spelar med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte behöva våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa. Vi har en öppen och rak kommunikation med våra kunder. Vi är övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund-garanti vilket innebär att eventuella klagomål åtgärdas – helt kostnadsfritt inom ett dygn!

RenFräsch i Umeå AB försäkringar täcker samtliga skador på egendom som vår personal orsakar. RenFräsch i Umeå AB utför flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och vi lämnar alltid 100% garanti på vår tjänst.

De produkter vi använder oss av är 100 % miljövänliga, vi tar fullt ansvar för en hållbar framtid.


Flyttstädning Västerbotten ägs samt drivs av RenFräsch i Umeå AB
Här utför vi flyttstädning: Umeå-Skellefteå-Lycksele-Holmsund-Vännäs-Lycksele-Åsele-Vilhemina-Storuman-Sorsele-Malå-Norsjö-Vindeln-Bjurholm

© 2021 Flyttstädning Västerbotten Städföretag med högkvalité inom Flyttstädning i Västerbotten. Skapad med kärlek av Webb Ninja